Aprenda nesse artigo Как да имате DJ маса на мобилния си телефон.

DJ миксерът е устройство за аудио смесване, използвано от диджеите за смесване на музика, ремиксиране на музика и създаване на нова музика.

Обикновено се състои от два или повече грамофона, миксер и високоговорители.

DJ пултът може да бъде свързан към всякакъв вид устройство с подходящите кабели и адаптери.

Това включва лаптопи, смартфони, таблети и игрови конзоли.

За да имате DJ маса на мобилния си телефон, ще ви трябват необходимите кабели, за да я свържете към жака за слушалки или USB порта на вашия телефон.

Може да се нуждаете и от адаптер, ако нямате правилния тип връзка за вашия конкретен модел телефон.

Освен това има много налични мобилни приложения, които ви позволяват да контролирате функциите на DJ миксер от вашия телефон, като нива на EQ, скоростни фейдъри и кросфейдъри.

И накрая, има много безжични Bluetooth опции, които позволяват на потребителите да свързват телефоните си директно към своите диджейски конзоли без нужда от допълнителен хардуер или връзки.

Edjing Mix

Edjing Mix é um aplicativo móvel que permite aos usuários ter uma mesa de DJ DIY em seu celular.

Приложението предлага интуитивен интерфейс с мощни функции като цикли, видео семпли и ефекти.

Também inclui mais de 50 milhões de faixas de música dos principais serviços de streaming, como Deezer e SoundCloud.

Além disso, o Edjing Mix possui uma biblioteca integrada de efeitos sonoros e amostras de voz para criar mixagens exclusivas.

Para aqueles que desejam levar suas habilidades de mixagem para o próximo nível, o aplicativo fornece ferramentas avançadas de edição de áudio.

Permitindo que os usuários personalizem cada faixa ou mixem com equalizadores, filtros e muito mais.

Освен това приложението може лесно да се интегрира с други платформи като Spotify или YouTube за лесен достъп до милиони песни.

Por fim, o Edjing Mix também fornece tutoriais para que os usuários aprendam a usar o aplicativo de maneira rápida e eficiente.

Com todos esses recursos reunidos em um aplicativo de mesa de DJ móvel, o Edjing Mix certamente se tornará uma ferramenta essencial para aspirantes a DJs em todos os lugares!

Cross DJ Pro

Cross DJ Pro е мобилно приложение, което превръща вашия телефон в пълна DJ маса.

С това приложение можете да смесите две песни и да създадете нов звук.

Освен това ви позволява да надраскате песента, да добавите цикли и ефекти и да контролирате силата на звука на всяка песен.

Можете да персонализирате звука с EQ контроли за баси, средни, високи и нива на усилване, както и да регулирате темпото.

Приложението Cross DJ também possui um recurso de sincronização automática que ajuda a combinar as batidas de ambas as faixas automaticamente para que fiquem sincronizadas o tempo todo.

Além disso, inclui amostras integradas que permitem criar sons únicos rapidamente.

Cross DJ Pro поддържа аудио файлове от iTunes или друга музикална библиотека, така че да имате достъп до любимите си песни, където и да отидете.

WeDJ

WeDJ е интуитивна и мощна DJ платформа и мобилно приложение, което ви позволява да свържете вашия iPhone или iPad към вашата звукова система и да играете като професионалист само с едно устройство.

С лесния за използване интерфейс на WeDJ е лесно за всеки да създава свои собствени музикални миксове и набори.

Имате достъп до вградената библиотека от песни от над 500 лейбъла и подбрани плейлисти от Beatport, Traxsource, Bandcamp, SoundCloud Go+, DropBox, Dropbox Music Library и др.

За да започнете, всичко, от което се нуждаете, е приложението WeDJ на вашето iOS устройство, както и всеки съвместим DJ контролер като Pioneer XDJ-XZ или Numark Mixtrack Pro FX.

Веднъж свързан чрез Bluetooth или USB кабел, можете да започнете да смесвате за минути.

Можете също така да използвате вградените процесори за ефекти, за да добавите филтри, закъснения и реверберация, за да направите вашия микс да се откроява.

С усъвършенстваните функции на WeDJ, като технологията AutoMix AI, която автоматично превключва между песните без никакво въвеждане от потребителя, това прави създаването на професионално звучащи комплекти на живо по-лесно от всякога!