Adoptert en ny valp, men rasen er fortsatt et mysterium? Så dette applikasjon for å identifisere hunderase det er for deg.


FINN UT HUNDENS MENNESKEALDER – KLIKK HER

Intrigerer den blandingen av søthet og mystikk deg? Slapp av, vi forstår deg! Og den gode nyheten er at teknologien er her for å gi en hjelpende hånd (eller pote) og låse opp hemmelighetene til kjæledyrets avstamning.

Så glem "akometeret" og spill med venner!

Med utrolige applikasjoner som bruker kunstig intelligens, kan du finne ut hundens rase med bare noen få klikk. Det er som CSI, men mye søtere!

Apper som identifiserer din beste venns rase

Hundeskanner-app

Som Hundeskanner, forvandler du deg til en detektiv av raser!

Bare ta et bilde av din pelskledde venn eller velg et fra galleriet, og appen analyserer vennens egenskaper og sammenligner den med en database med hundrevis av raser.

Derfor vil du på sekunder få resultatet, komplett med informasjon om rasens opprinnelse, temperament og nysgjerrigheter. Er det for mye eller ikke?

Microsoft Fetch!: Microsofts kunstige intelligens

EN Microsoft hoppet også på bølgen og utviklet Hent!, en app som bruker selskapets kraftige kunstige intelligens for å identifisere hundens rase.

I tillegg til å være supernøyaktig, gir appen deg også pleietips som er spesifikke for kjæledyrets rase, for eksempel ernæring, trening og helse. Det er som å ha en virtuell veterinær i lomma!

PetMoo app for å identifisere hunderase

O PetMoo Det er mer enn en raseidentifikator, det er et sosialt nettverk for deg og kjæledyret ditt!

I tillegg til å oppdage hundens rase, kan du opprette en profil for ham, dele bilder og videoer, samhandle med andre eiere og til og med finne lekepartnere nær deg.

Det er det perfekte fellesskapet for hundeelskere!

Hvorfor bruke en app for å finne ut hunderasen din?

Nysgjerrighet: Hvem vil vel ikke vite hvor bestevennen deres kom fra? Derfor hjelper det å oppdage hundens rase deg bedre å forstå dens oppførsel, behov og egenskaper.

Helse: Å kjenne kjæledyrets rase lar deg tilby den mest passende omsorgen for ham, forebygge sykdommer og sikre et langt og sunt liv.

Moro: Det er supergøy å oppdage rasene som utgjør hundens DNA og dele denne oppdagelsen med venner og familie.

Forbindelse: Når du bruker apper som PetMoo, får du kontakt med andre hundeelskere, utveksler erfaringer og informasjon, og finner til og med nye venner til kjæledyret ditt.

Konklusjon: Oppdag din beste venns historie

Merker som Stamtavle, Royal Canin Det er Premier Pet De vet viktigheten av å tilby spesifikke produkter for hver rase og tilbyr spesifikke produkter for hver hunderase.

Derfor, ved å oppdage hundens rase, kan du velge det ideelle fôret for hundens behov og tilbehøret som passer best til dens størrelse og livsstil.

Ikke kast bort mer tid! Last ned en av disse appene nå og avslør mysteriene til hundens rase.

Med teknologi på din side kan du bli bedre kjent med kjæledyret ditt, tilby den beste omsorgen og ytterligere styrke vennskapsbåndet du deler.